بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

ضرب و شتم پناهجویان افغان توسط پلیس اندونزی

بر اساس برخی گزارش‌ها، پلیس اندونزی تظاهرات پناهجویان افغان را به خشونت کشانده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس گزارش‌ها، تظاهرات پناهجویان افغان در اندونزی توسط پلیس این کشور به خشونت کشیده است و ده‌ها پناهجو نیز مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.

کاربران در فضای مجازی نیز می‌گویند این تظاهرات در شهر‌های «پیکن‌بارو»، «تنجونگ‌پننگ» و «مکاسار» طی دو روز متوالی به خشونت کشیده شده است.

«عزت احمدی» یکی از فعالان پناهجویی در اندونزی به صدای شهروند گفته است مردم نزدیک به ده سال است که در کمپ‌های مهاجران اندونزی بی‌سرنوشت باقی مانده‌اند، اما هیچ نهادی هنوز به داد آن‌ها نرسیده است.

وی افزود هدف از راه‌اندازی تظاهرات نجات مردم از بی‌سرنوشتی و دادخواهی به‌خاطر پناهجویانی است که در یک بلاتکلیفی به‌سر می‌برند.

احمدی گفت کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان هنوز هیچ‌کاری برای پناهجویان افغان انجام نداده است.

این فعال پناهجویی همچنین با محکوم کردن برخورد و عملکرد دولت اندونزی با پناهجویان اظهارداشت اندونزی رفتار تبعیض آمیز و باج خواهانه دارد.

این فعال پناهجوی گفت طی دو روز اخیر پناهجویان توسط پلیس اندونزی مورد ضرب‌و‌شتم قرار گرفته‌اند و برخی از آن‌ها از ناحیه سر، صورت، بازو، پا، پشت و لگن زخمی شده‌اند.

پناهجویان افغان در اندونزی از سازمان ملل و نهادی‌های پناهجویی می‌خواهند که هرچه زودتر آن‌ها را از بلاتکلیفی نجات دهند و سرنوشت آن‌ها را مشخص کنند. / تسنیم

ارسال نظر